Alumni

Tampereen tuotantotalouden Alumni on perustettu vuonna 2002. Aloite oman alumnitoiminnan perustamisesta lähti tuotantotalouden opiskelijoilta. Alumnitoiminta koettiin tarpeellisena linkkinä muuttuvaan työelämään. Lisäksi vanhoille opiskelijoille haluttiin tarjota mahdollisuus nähdä vanhoja opiskelukavereitaan sekä päivittää muistojaan opiskeluajoilta.

Alumnitoiminta on kehittymässä entistä aktiivisemmaksi ja jatkossa tapaamisia pyritään vuoden aikana pitämään kaksi, syksyisin sekä keväisin. Syksyinen tapahtuma pyritään pitämään Tampereella, esimerkiksi Teekkarisaunalla, jolloin valmistuneilla tutateekkareilla on mahdollisuus virkistää muistojaan opiskeluajoilta. Keväinen tapahtuma, Alumnien Wappubooli, pyritään pitämään Helsingissä jonkin yrityksen tiloissa. Monen tamperelaisen tutateekkarin tie on johtanut Helsinkiin, joten on luonnollista järjestää tapahtuma siellä mahdollisimman suuren osanottajamäärän saavuttamiseksi. Lisäksi olemme jatkuvasti kiinnostuneita kehittämään uusia alumnitapahtumia.

Alumnitoimintaa ylläpitää tuotantotalouden kilta Indecs, jonka hallituksen alumnitoimari vastaa alumnitoiminnasta. Alumneilla on myös oma hallitus, joka vastaa tapahtumien järjestämisestä. Alumnihallitus valitaan vuosittain syksyn tapaamisen yhteydessä.

Tutustu myös Indecsin Mentorointiin!

Liittymällä killan nettisivujen kautta tuotantotalouden alumniksi olet jälleen mukana porukassa, sen toiminnassa ja hengessä. Tavoitteena on kokoontua säännöllisesti yhteen ja samalla yhdessä kehittää alumnitoimintaa. Muista liittyä myös alumnin Facebook ja LinkedIn -ryhmiin!

Facebook-ryhmä
LinkedIn-ryhmä

Mikäli kehitysideoita alumnitoimintaan tulee, niistä voi ilmoittaa alumnitoimarille osoitteeseen alumni[at]indecs.fi

Liity alumniksi tästä:

Tampereen tuotantotalouden alumnirekisteriin

Yllä olevasta linkistä voit päivittää alumnitietokannassamme olevia tietoja itsestäsi tai liittyä alumniimme, jos et vielä ole jäsen. Tietojasi käytetään ainoastaan Indecsin ja Indecs alumnin tarpeisiin, eikä niitä tulla missään tilanteessa luovuttamaan kolmansille osapuolille.