Indecs kuuluu Euroopan tutalaiset yhdistävään ESTIEMiin, jonka kautta on mahdollista lähteä äärimmäisen halvalla reissuun lähes minne päin Eurooppaa tahansa! Tälläkin hetkellä indecsläisillä on killan tukemia reissuja suunnitteilla esimerkiksi niin Budapestiin, Dresdeniin kuin Lissaboniinkin.

Edellä mainituista Budapestin reissu on siitä ainutlaatuinen, että kyseessä on vastavuoroinen vierailu: Budapestlaiset tuotantotalouden opiskelijat vierailevat luonamme nyt huhtikuussa, ja vastavierailu koittaa puolestaan lokakuussa. Vappuun ajoittuva uusien ystäviemme majoittaminen sisältää varmasti paljon hauskoja hetkiä niin suomalaisen kuin unkarilaisenkin kulttuurin merkeissä. Vappu on vieraillemme jotain erikoista ja ihmeellistä, ja sen esittelemisestä pääsee nyt nauttimaan jokainen indecsläinen!

Lokakuinen vastavierailu ei sekään varmasti jää majoittamisen riemujen varjoon, vaan päin vastoin, syksyllä parikymmentä Indecsin ja Man@gerin jäsentä pääsee koeajamaan unkarilaiset kylpylät, Unkarin viinin ja paikalliset opiskelijat! Tätä reissua kelpaa odotella koko pitkä ja ankea kesä!

Jos haluat kuulla lisää, ota koska tahansa yhteyttä kv-vastaava@indecs.fi !

budapest banner