Indecsin marraskuu oli täynnä kansainvälisiä tapahtumia. Kuun alussa järjestettiin TIMES case-kilpailu, johon osallistui myös yksi joukkue Vaasasta. Voittajaksi selviytyi kuitenkin tamperelainen joukkue, joka lähtee tammikuussa Saksan Ilmenaussa järjestettäviin semifinaaleihin.

Kuun lopussa vieraaksemme tuli sisarkiltalaisia mm. Oulusta, Lappeenrannasta ja Luleåsta ESTIEMin Nordic Regional Coordination Meetingiin eli pohjoismaisten paikallisjärjestöjen useampipäiväiseen kokoukseen. Päivisin osallistujat visioivat ESTIEM-toiminnan kehittämistä ja iltaisin muun muassa pelattiin kyykkää, paljuiltiin Teekkarisaunalla ja sitsattiin. Iltaohjelmaan osallistui myös muuta jäsenistöä, mukaanlukien kansainväliset tutkinto-opiskelijamme.

Seuraava suurempi projekti on helmikuussa MM-Kyykän aikaan järjestettävä Vision-seminaari. Siihen valittu projektitiimi on ollut työn touhussa lokakuusta lähtien suunnitellen ohjelmaa Aallon tuotantotalouden kilta Prodekon kanssa ja ottaen yhteyttä yrityksiin ehdottaakseen yhteistyötä. Osallistujat pääsevät tutustumaan uusiutuvaan energiaan ja suomalaiseen opiskelijaelämään esimerkiksi MM-Kyykän muodossa.

Aina kansainvälisellä mielellä,

Kv-tiimi