Palvelut

Indecs yhdistää tuotantotaloutta TTY:llä opiskelevat opiskelijat, ja pyrkii toiminnallaan ajamaan kaikkien yhteisiä etuja sekä edistämään tuotantotalouden opiskelijoiden opiskelua ja opiskelijaelämää. Tämän tehtävän täyttämiseksi Indecs järjestää jäsenistölleen erilaisia palveluita:

  • Kiltahuone, jossa killan jäsenet voivat verkostoitua, keskustella, juoda ilmaista kahvia, käyttää killan tietokoneita, lukea lehtiä tai pelata vaikka playstation 3:lla tai 4:llä. Lisätietoa kiltahuone-sivulla.
  • Tapahtumat, joissa kiltalaiset voivat tutustua toisiinsa ja sidosryhmiemme edustajiin, oppia ja pitää hauskaa. Enemmän tietoa tapahtumista löydät tapahtumat-sivulta.
  • Liikunta, joka on usein hauskempaa porukalla. Tätä varten kilta järjestää jäsenistölle erilaisia liikuntatapahtumia, jotta jäsenistö voisi pysyä terveenä ja kunnossa yhteisvoimin! Lisätietoa liikunta-sivulla.
  • Opintomonisteet, jotka helpottavat kurssien sisältöjen opiskelua ja välttävät oman tulostuskiintiön kuluttamista. Ostamalla opintomonisteen meiltä, säästät tutkimuksemme mukaan rahaa, sillä konsolidoimalla useiden opiskelijoiden tilaukset, saamme tulostukset halvemmalla! Lisätietoa opintomonisteet-sivulta.
  • Tenttiarkisto, joka helpottaa tentteihin lukua. Tentteihin valmistautuminen on nimittäin usein helpomaa, kun voi tarkastella, mitä kyseisessä tentissä on aiemmin kysytty. Lisätietoa tenttiarkistomme sijainnista ja sisällöstä löydät tenttiarkisto-sivulta.
  • Mentorointi, joka auttaa tulevaisuutesi suunnittelussa. Mentoroinnissa voit oppia jo valmistuneilta tutalaisilta, kuinka tulevaisuuteen kannattaisi varautua, ja mitä opintojen aikana kannattaa työelämän näkökulmasta tehdä. Lue lisää mentorointi-sivulta.
  • Kolmiobileet, joissa pidetään porukalla hauskaa! Joka kuukausi juhlimme itse järjestämissämme opiskelijabileissä Tampereen Tivolissa yhdessä muiden tamperelaisten opiskelijoiden kanssa. Lue lisää kolmiobileet-sivulta.
  • Mobiilisauna Mallas, jossa voit nauttia hyvistä löylyistä missä vain! Mallas on mukanamme useissa tapahtumissamme, mutta voit myös vuokrata sen omaan käyttöösi. Lisätietoa mallas-sivulla.