Kolmiobileet

Kolmiot ovat Indecsin ja yliopistoainejärjestöjen Staabin ja Luupin kanssa yhteistyössä järjestettävät opiskelijabileet. Kolmiot järjestetään Tampereen Koskikeskuksen ravintolamaailmassa kuukausittain. Kolmiot ovat bileet, jotka kokoavat yhteen opiskelijoita kaikista Tampereen oppilaitoksista! Kolmioissa on biletetty jo vuodesta 2002.

Kolmioihin myydään ennakkolippuja TTY:llä Indecsin kiltahuoneella ja ständeillä kolmen euron hintaan. Liput tulevat myyntiin samoihin aikoihin, kun julisteet ilmaantuvat seinille. Myös ovelta pääsee sisään viiden (5) euron hintaan.
Kolmiobileet löydät myös facebookista: Facebook. Käy tykkäämässä Kolmioista ja pysyt ajantasalla tapahtumista. Facebook sivuille tulevat myös bileissä otetut kuvat ja videot.

Kolmioissa on kuukausittain eri teemoja/artisteja. Bongaa siis Kolmiojulisteita ja valmistaudu pukeutumaan teeman mukaisesti kuukauden parhaisiin ja suurimpiin opiskelijabailuihin! Kolmioissa on myös puolet halvempaa hankkia ”kavereita”, kuten kaikki konkarit tietävät 😉

Kysymyksiin saa vastauksen osoitteesta: kolmiot (at) indecs.fi