Kolmiobileet

Kolmiot ovat Indecsin ja yliopistoainejärjestöjen Staabi ry:n ja Luuppi ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävät opiskelijabileet. Kolmiot järjestetään Tampereen Koskikeskuksen ravintolamaailmassa kuukausittain. Kolmiot ovat bileet, jotka kokoavat yhteen opiskelijoita kaikilta Tampereen oppilaitoksilta ja myös muualta Suomesta! Kolmioissa on biletetty jo vuodesta 2002.

Kolmioihin myydään ennakkolippuja TTY:llä Indecsin kiltahuoneella ja ständeillä, Staabin ja Luupin toimistoilla (keskustan kampus) hintaan 3€ sekä Kide.app-sovelluksesta hintaan 3,30€. Liput tulevat myyntiin bileitä edeltävän viikon maanantaina. Myös ovelta pääsee sisään viiden (5) euron hintaan.

Kolmiobileet löydät myös Facebookista, Instagramista sekä Snapchatista @Kolmiobileet. Käy pistämässä sivut seuraukseen niin pysyt ajantasalla Kolmioiden tuoreimmista tapahtumista. Bileissä otetut kuvat ja videot ilmestyvät bileitä seuraavana perjantaina Kolmioiden Facebook sivulle.

Kolmioissa on kuukausittain eri teemoja, joten bongaa Kolmiojulisteita sekä flyereitä ja valmistaudu pukeutumaan teeman mukaisesti kuukauden parhaisiin ja suurimpiin opiskelijabailuihin! Kolmioissa on myös puolet halvempaa hankkia ”kavereita”, kuten kaikki konkarit tietävät 😉

Kysymyksiin saa vastauksen osoitteesta: kolmiot@indecs.fi