Sähköpostilistat

Indecsillä on käytössään sähköpostilistoja eri tarkoitukseen ja eri kohderyhmille. Listoja hallinnoi killan datatoimari, datatoimari (at) indecs.fi.

Indecs-jäsenet: Indecsin jäsenlista. Liittyessäsi killan jäseneksi sinut lisätään samalla kyseiselle sähköpostilistalle. Listalle pyritään pääsääntöisesti lähettämään vain viikkotiedote sunnuntai-iltaisin, mutta kiirellisten tiedotteiden kohdalla tästä joudutaan joskus joustamaan. Sähköpostilistalle voi lähettää sähköpostia VAIN killan puheenjohtaja ja sihteeri.

Indecs-aktiivit: Sähköpostilista indecsin aktiivisimmille toimijoille, jonne kukin voi halutessaan liittyä. Listalle tulee mailia toisinaan myös keskellä viikkoa, ja jopa sellaisia viestejä joita ei koko jäsenistölle tulla koskaan lähettämäänkään. Aktiivit listalle voivat killan hallituslaiset lähetellä viestejä. Liity listalle tästä.

Muut listat: Indecsillä on lisäksi käytössään pelkästään esimerkiksi hallituslaisille, fukseille, vuosikursseille ja tutoreille olevia listoja, mutta näille listoille jäsenten lisääminen ja tiedotus on ryhmien itsensä vastuulla.