Tapahtumat

Indecs järjestää vuosittain monia erilaisia tapahtumia jäsenistölleen. Pyrimme järjestämään tapahtumia joihin kaikkien on helppo osallistua ja joista jokainen löytäisi itselleen sopivaa ajanvietettä.

Indecs järjestää lähes joka kuukausi sitsit jollakin teemalla, kuten sitsit politiikan opiskelijoiden kanssa teemalla Sinkkulaiva tai kv-sitsit Suomi-teemalla. Kolmiobileet ovat suurimpia Indecsin järjestämiä tapahtumia kuukausittain syyskuusta huhtikuuhun. Kolmiobileet keräväät tamperelaiset opiskelijat päästelemään höyryjä Koskikeskuksen Ravintolamaailmaan. Joka syksy Indecs järjestää kaikille avoimen leikkimielisen metsäseikkailukilpailun, Herwanta Challengen, jossa ensin päivä suunnistetaan Hervannan metsissä erilaisia rasteja suorittaen ja viimeisellä rastilla odottaa sauna ja ruokaa.

Näyttävin Indecsin järjestämistä tapahtumista on jokakeväinen vuosijuhla. Vuosijuhlat ovat Indecsillä aina iltapukujuhla ja niitä juhlitaan kaksi päivää maaliskuun loppupuolella. Vuosijuhlaan kuuluu cocktail-tilaisuus kutsuvieraille, pääjuhla kolmen ruokalajin illallisineen, jatkot aamuun asti ja seuraavan aamun silliaamiainen.

Tapahtumien järjestämisessä Indecs tekee yhteistyötä Tampereen yliopiston kiltojen ja ainejärjestöjen kanssa. Esimerkikis Indecs, Boomi ja TLK järjestävät yhteiset sitsit vuosittain ja Indecs järjestää myös laulusaunan Man@gerin, Trakin sekä Tamarkin kanssa. Koska Indecs on melko pieni kilta, pyrimme tekemään mahdollisimman paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta tapahtumien osallistujamäärä nousisi ja tapahtumissa tapaisi uusia ihmisiä.

Jos joku taphtumiin liittyvä asia mietityttää, toivot muutosta tai sinulla on uusia ideoita tapahtumien suhteen, ota yhteyttä Indecsin tapahtumavastaavaan Anniina Moreliukseen (tapahtumat@indecs.fi).

Indecsin vuosittaisia tapahtumia:

  • Vuosijuhlat – vuoden merkkitapahtuma joka kevät
  • Herwanta Challengen – leikkimielinen metsäseikkailukilpailu
  • Kolmiobileet – mahtavat opiskelijabileet joka kuukausi, väkeä yli ainejärjestö- ja yliopistorajojen!
  • Saunailtoja
  • Urheiluvuoroja
  • Yritysyhteistyötä yritysvierailuiden ja tapahtumien muodossa
  • Kansainvälistä toimintaa
  • Paljon muuta!

Kuvia menneistä tapahtumista löydät galleriastamme, indecs.kuvat.fi.