TTY:n järjestämä keskustelutilaisuus opintojen kehittämisestä
Hei tuotantotalouden alumni!

TTY:llä on käynnistynyt osaamisperustainen tutkintojen suunnittelu, joka on tarkoitus toteuttaa tulevan vuoden aikana. Suunnittelutyön ensimmäisessä vaiheessa keskitymme tutkintojen profilointiin. Tämän johdosta haluamme keskustella tuotantotalouden alumnien kanssa tulevaisuuden työelämän tarpeista. Järjestämme yhdessä Tampereen tuotantotalouden Alumnin kanssa keskustelutilaisuuden 18.5. klo 17:00 Tampereella, johon toivomme sinun osallistuvan. Tilaisuus järjestetään Tampereen Insinöörit ry:n tiloissa: https://tampereeninsinoorit.fi/yhteystiedot/

Keskusteluaiheitamme ovat mm.
• Mikä on tuotantotalouden diplomi-insinöörin ammatti-identiteetti tulevaisuudessa?
• Mitä osaamista tuotantotalouden diplomi-insinöörillä tulisi olla?
• Mitkä ovat tulevaisuuden työelämän tarpeet tuotantotalouden diplomi-insinööreille?

Tilaisuutta varten tulee ilmoittautua: jussi.myllarniemi@tut.fi. Tilaisuudessa on ruokatarjoilu.

Terveisin,
Marko Seppänen
professori, Talouden ja rakentamisen tiedekunnan koulutusvaradekaani

Nina Helander
professori, tuotantotalouden ja tietojohtamisen tutkinto-ohjelmien johtaja

Tuta-alumnin kesäkauden avaus
Hei sinä tuotantotalouden alumni,

Tervetuloa aloittamaan kesä 2017 hyvän seuran, maukkaan ruoan ja raikkaan juoman parissa. Tampereen tuotantalouden alumni kutsuu kaikki jäsenensä after work -illalliselle ravintola Hulluun Poroon perjantaina 26.5.2017 klo 18 alkaen. Ohjelmassa on maukas illallinen ruokajuomineen sekä ennen kaikkea erinomaista seuraa. Ruoat ja hieman ruokajuomaa tulee talon piikkiin; janoisempien osallistujien kannattaa varautua myös lompakollansa.

Luvassa ei ole turhaa pönötystä tai jäykistelyä, vaan hauska ilta alkavasta kesästä nauttien. After work -illallisen jälkeen jatkamme iltaa rennoissa merkeissä Koskikeskuksen ravintolamailmassa tai muualla Tampereen keskustassa.

Ilmoittautuminen löytyy: https://www.lyyti.in/alumnien_kesanavaus (kannattaa olla nopea, paikkoja rajoitetusti)

TL;DR:
Mitä? Tuta-alumnin after work & kesäkauden avaus Tampereella
Missä? Ravintola Hullu Poro ja Koskikeskuksen ravintolamaailma
Milloin? Perjantaina 26.5.2017 klo 18 alkaen
Miksi? Koska hyvää ruokaa. Ja seuraa. Ja juomaa. Ja kesä. Ja aurinko. Tai ainakin kesä.

Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä fanni.laurila@student.tut.fi