Tervetuloa Indecsin 37. vuosijuhlille!

Tuotantotalouden kilta Indecs viettää 37. vuosijuhliaan 24.3.2023, ja juhlapaikkana toimii Ravintola Aleksis Nokia Areenan kupeessa. Juhlassa sinua odottaa lumotun metsän taianomainen tunnelma, jossa luonnon lumo kohtaa vuosijuhlan arvokkuuden.  

Tule siis nauttimaan tunnelmallisesta ja ikimuistoisesta illasta laulujen, hyvän ruuan ja juoman sekä tietysti loistavan seuran parissa. Pääjuhlan jälkeen juhlat siirtyvät jatkoille, joilla voit tanssia vaikka aamuun asti. Hauskan illan jälkeen on mukava nousta seuraavan päivän silliaamiaiselle, jolloin suuntaamme kohti fantasiamaailmaa. Silliksellä luvassa seksikästä bingoa ja näissä juhlissa kaikki saavat siivet!  

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen juhlan etikettiin tai pukukoodiin, tutustuthan vuosijuhlat-sivustoomme! Käytännön asioista tulee vielä lähempänä tapahtumaa infoviesti, joten tarkkailethan myös sähköpostiasi.

 

Viikonlopun ohjelma

Perjantai 24.3.2023

16:00 Cocktailtilaisuus eli tuttavallisemmin kokkarit Vincitin keskustan tiloissa (Technopolis Yliopistonrinne, osoitteessa Kalevantie 2, 33100, Tampere.)  

Cocktailtilaisuuteen tullessasi Technopoliksen aulassa sinua odottaa opastus juhlapaikalle.   

Huom! Cocktailtilaisuus on tarkoitettu vain lahjan luovuttaville kutsuvieraille.  

18:00 Pääjuhla, Ravintola Aleksis (Technopolis Yliopistonrinne, osoite Kalevantie 2, 33100 Tampere). Ravintola Aleksis on hissimatkan päässä cocktailtilaisuudesta.  

00:00 Pääjuhla päättyy teekkarihymniin, jonka jälkeen siirrymme jatkoille kivenheiton päähän juhlapaikasta.  

Lauantai 25.3.2023 

Bussikuljetukset sillikselle lähtevät Hervannasta Tietotalon ja Sähkötalon väliseltä parkkipaikalta.  

12:00 Bussi sillikselle lähtee

Silliksellä siirrymme pääjuhlan lumotusta metsästä fantasiamaailmaan, ja halutessasi voit huomioida teeman asustuksessasi. Silliksellä on myös mahdollisuus saunoa, joten kamat mukaan, mikäli mielii saunaan!

Ilmoittautuminen

Kutsuvierasilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla tulevan linkin kautta, ja se aukeaa 6.2.2023. Jäsenistöilmoittautuminen aukeaa 21.2.2023, ja siitä tiedotamme erikseen. Olethan tarkkana sähköpostisi kanssa!

Yhteystiedot

Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysyttävää päivästä, ota rohkeasti yhteyttä!