EY

EY on johtava maailmanlaajuinen tilintarkastuksen, verokonsultoinnin, yritysjärjestelyiden ja liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija, joka tarjoaa Suomessa lisäksi liikejuridiikan palveluita. 212 000 asiantuntijaamme muodostavat globaalin verkoston, jota yhdistävät yhteiset arvot ja ensiluokkaisen laadun lupaus. Ne innostavat henkilöstöämme ja ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Yhdessä rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöihin, joissa toimimme.

Globaali toimintamallimme
Olemme maailmanlaajuisesti integroitunein asiantuntijapalveluja tarjoava yritys niin ajattelutavoiltamme, toiminnaltamme kuin rakenteeltamme.

Tuemme yrittäjyyttä ja mahdollistamme innovaatioita
Sitoutumisemme yrittäjiin sekä kasvavilla että kehittyneillä markkinoilla tukee kasvua, mahdollistaa innovaatioita ja takaa yhteistyön tulevaisuuden johtajien kanssa jo tänään.

Huipputuloksia saavuttava yhteistyökulttuurimme
Sekä henkilöstömme että asiakkaamme arvostavat asiantuntijakulttuuriamme. Monimuotoisuus, keskinäinen arvostus, jatkuva kehittyminen sekä sitoutuminen tekevät tiimeistä tehokkaita ja tuloksekkaita.

EY Suomi