Kiltalehti Infacto

Infacto on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä opiskelijalehti, joka toimii täysin harrastepohjalta. Tavoitteena on, että lehdentekoon osallistumiseen olisi mahdollisimman pieni kynnys. Parhaimmillaan kirjoittajia onkin ollut lähes 30 yhdessä lehdessä. Lehden artikkelit käsittelevät lähinnä opiskelijaelämää excursioineen, sitseineen jne. Lehdessä on lukuisia vakiopalstoja, mm. vaihtokokemuksia välittävä ”Tutalainen maailmalla” ja ”Alumnin kuulumisia”, joka kertoo elämästä valmistumisen jälkeen.

Infacton lukijakunta koostuu pääosin 1.-4. vuosikurssin tutalaisista, jotka opiskelevat yliopistolla vielä täysipäiväisesti – TTY:n tuotantotalouden koulutusohjelmasta valmistutaan keskimäärin 4,5 vuodessa. Lisäksi Infacto toimitetaan kaikille lähimmille sidosryhmillemme, TTY:n sisäisille ja ulkopuolisille.

Yrityskontaktit ovat Infactolle elintärkeitä. Lehtemme tarjoaa yrityksille halvan ja tehokkaan keinon tavoittaa valikoitunut huippujoukko nykyisiä ja tulevia tekniikan ja talouden ammattilaisia. Koemme mainosten ja työpaikkailmoitusten palvelevan myös opiskelijoiden etuja.

Infactoja pääset tarkastelemaan täältä.

Lisätietoa yhteistyöstä voit kysyä päätoimittajalta (paatoimittaja (at) indecs.fi) tai yritysvastaavalta:

—-

Miika Haggrén

Email: yritysvastaava (at) indecs.fi

Puh: (+358) 451351014

—-