Herwanta Challenge päjäyttää jälleen!

Ilmassa on haasteen makua. Nimittäin lauantaina 7.10. otetaan todellisista tekijöistä mittaa kun noin 100 opiskelijaa päästetään valloilleen Herwannan luontoon. Joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan erilaisten kiperien rastitehtävien muodossa. Myös parhaat tiimiasut palkitaan, joten niihinkin kannattaa panostaa. Leikkimielisyydellä, ryhmähengellä ja reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle. Nyt on siis just sun kaveriporukalla mahdollisuus voittaa herruus tässä vuotuisessa mittelössä.

Pitkä päivä kruunautuu Herwannan Majarannassa, jossa pidetään rehti-ilta nautiskellen. Saunalla myös julistetaan rastikierroksen ja asukilpailun voittajat.

Ilmoittautuminen alkaa lauantaina 23.9. kello 12 ja sulkeutuu maanantaina 2.10. kello 23:59. Mukaan mahtuu 25 joukkuetta, mikäli tapahtuma täyttyy ensimmäisen tunnin aikana osallistujat arvotaan. Yksi joukkueesta ilmoittaa koko joukkueen. Osallistumismaksu on 18€ /tiimi eli 4,5€ /naama, mikä sisältää vähintään haalarimerkin sekä haastavan, mutta palkitsevan kokemuksen. Maksuohjeet annetaan myöhemmin sähköpostitse yhteyshenkilölle.

Joko mennäään?!

Ilmoittaudu tästä

Tapahtumaa tukemassa: Tekniikan akateemiset TEK

@indecsry

Herwanta Challenge tulee taas 7.10. Ilmottautuminen löytyy Indecsin telegram-kanavalta #hervanta #indecs #tuta #hardwork #vaikee #skutsissa #tuni #hullusetti #iem

♬ original sound – Indecs Ry
fiSuomi