Kolmio­bileet

Tampereen suurimmat kuukausittaiset opiskelijabileet

Kolme baaria ja terassi

Opiskelijahintaiset juomat

Millaiset pirskeet?

Indecs järjestää Kolmiot yhdessä keskustakampuksen ainejärjestöjen Staabin ja Luupin kanssa Tampereen Koskikeskuksen ravintolamaailmassa. Kolmiot ovat poikkitieteelliset bileet, jotka kokoavat yhteen opiskelijoita kaikista Tampereen korkeakouluista ja myös muualta Suomesta. Kolmiobileet on loistava paikka tavata kavereita eri kampuksilta ja saada pieni hengähdystauko omiin opintoihin. Indecs järjestää myös kolmioetkoja, joten Kolmioille ei tarvitse koskaan lähteä yksin!

Miten pääsen paikalle?

Kolmioille myydään ennakkolippuja Hervannan kampuksella ja Keskustakampuksella hintaan 3 € sekä Kide.App-sovelluksessa hintaan 3,30 €. Hervannassa lippuja myydään pääsääntöisesti ständeillä, mutta niitä saattaa löytyä myös Indecsin kiltahuoneelta. Keskustakampuksella lippuja voi ostaa sekä Staabin että Luupin toimistoilta. Silloin tällöin järjestetään lipunmyyntiständejä myös TAMK:n tiloissa. Liput tulevat myyntiin bileitä edeltävän viikon maanantaina klo 10. Myös ovelta pääsee sisään 5 € hintaan.

Muistathan myös, että Kolmiobussilla pääset kätevästi Hervantaan klo 2.30 tai klo 3.30 hintaan 2 €! Bussit lähtevät Suvantokadulta ja reittinä on
Messukylä – Lukonmäki – Hervantakeskus.

Milloin seuraavaksi juhlitaan?

Kolmioiden päivämääristä, VIP-kilpailuista ja muista huikeista
asioista pysyt parhaiten perillä seuraamalla Kolmioita
Facebookissa ja Instagramissa @Kolmiobileet