Opintoneuvonta

Opintoneuvojan puoleen kannattaa kääntyä etenkin, kun kyseessä on oman koulutusohjelman opintoihin liittyvät asiat. Opintoneuvoja auttaa esimerkiksi opintosuunnitelmien teossa ja hyväksyttämisessä sekä pää- ja sivuaineiden valinnoissa. Opintoneuvoja on osa-aikaisesti työskentelevä tuotantotalouden opiskelija, joten opintoneuvojalta saat hyviä vinkkejä opintoihin kanssaopiskelijan näkökulmasta. Opintoneuvojaa voi lähestyä myös muissa opintoihin liittyvissä ongelmatapauksissa. Mikäli opintoneuvoja ei itse kykene kyseisessä asiassa neuvomaan, osaa hän ohjata opiskelijan eteenpäin esimerkiksi koulutusasiantuntijalle, opinto-ohjaajalle tai opintopsykologille.

Tuotantotalouden opintoneuvojana toimii tällä hetkellä Joonas Karaila. Opintoneuvojaa kannattaa lähestyä rohkeasti, vaikka et olisikaan varma, kuuluuko ongelmasi opintoneuvojan toimenkuvaan. Opintoneuvoja päivystää huoneessa FA115 ja päivystysajoista tiedotetaan muissa tiedotuskanavissa. Opintoneuvojan tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta tuta.opiskelu.tau@tuni.fi.

Astetta visaisempia pulmia ratkoo tuotantotalouden koulutusohjelman koulutusasiantuntija (entinen opintosuunnittelija) Suvi Yli-Äyhö. Hänet tavoittaa tavanomaisina toimistotyötunteina huoneesta FA108B, sähköpostitse osoitteesta suvi.yli-ayho@tuni.fi tai puhelimitse numerosta 0504416255.