Opintoneuvonta ja opetutorit

Opintoneuvojan puoleen kannattaa kääntyä etenkin, kun kyseessä on oman koulutusohjelman opintoihin liittyvät asiat. Opintoneuvoja auttaa esimerkiksi opintosuunnitelmien teossa ja hyväksyttämisessä sekä pää- ja sivuaineiden valinnoissa. Opintoneuvoja on osa-aikaisesti työskentelevä tuotantotalouden opiskelija, joten opintoneuvojalta saat hyviä vinkkejä opintoihin kanssaopiskelijan näkökulmasta. Opintoneuvojaa voi lähestyä myös muissa opintoihin liittyvissä ongelmatapauksissa. Mikäli opintoneuvoja ei itse kykene kyseisessä asiassa neuvomaan, osaa hän ohjata opiskelijan eteenpäin esimerkiksi koulutusasiantuntijalle, opinto-ohjaajalle tai opintopsykologille.

Tuotantotalouden opintoneuvojana toimii tällä hetkellä Joonas Karaila. Opintoneuvojaa kannattaa lähestyä rohkeasti, vaikka et olisikaan varma, kuuluuko ongelmasi opintoneuvojan toimenkuvaan. Opintoneuvoja päivystää huoneessa FA115 ja päivystysajoista tiedotetaan muissa tiedotuskanavissa. Opintoneuvojan tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta tuta.opiskelu.tau@tuni.fi.

Astetta visaisempia pulmia ratkoo tuotantotalouden koulutusohjelman koulutusasiantuntija (entinen opintosuunnittelija) Suvi Yli-Äyhö. Hänet tavoittaa tavanomaisina toimistotyötunteina huoneesta FA108B, sähköpostitse osoitteesta suvi.yli-ayho@tuni.fi tai puhelimitse numerosta 0504416255.

Opetutorointia 1.-3. vuoden opiskelijoille

Opetutorit auttavat teitä mielellään kaikissa opintojen sisältöön, opiskelumotivaatioon tai työelämään ja urasuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Voitte lähettää kysymyksiä esimerkiksi sähköpostitse oman vuosikurssinne tutoreille. Heidän kanssaan voi myös sopia lyhyitä online-palavereita.

Lisäksi Johanna ja Ulla pitävät avointa Opetutorointi Zoom-sessiota fukseille joka toinen viikko (parillisina viikkoina) aina klo 14.15-14.45 – alkaen 10.3., ja nämä sessiot jatkuvat 5.5 asti. Voit liittyä Zoom-palaveriin ilman mitään ennakkoilmoittautumista, näissä palavereissa ei ole mitään agendaa nyt suunniteltuna – jos tulee mieleen jotain erityisaihetta, josta haluatte session, ilmoitelkaa Johannalle ja Ullalle.


Tutan opetutorit

2020 aloittaneet:
Johanna Kirjavainen johanna.kirjavainen@tuni.fi
Ulla Saari ulla.saari@tuni.fi

2019 aloittaneet:
Olli Manninen olli.manninen@tuni.fi
Ulla Saari ulla.saari@tuni.fi

2018 aloittaneet:
Johanna Pulkkinen johanna.pulkkinen@tuni.fi
Tuomas Korhonen tuomas.korhonen@tuni.fi