Kilta­huone

Indecsin kiltahuone on koko jäsenistölle tarkoitettu oleskelutila, joka löytyy Hervannan kampukselta Konetalon kiltakäytävältä (huone K1725). Kiltahuone on erinomainen paikka tulla hengähtämään ja vaihtamaan kuulumisia niin uusien kuin vanhojen kiltalaisten kanssa luentojen välissä.

Hyvän seuran lisäksi kiltahuoneelta löytyy erilaisia jäsenistölle tarkoitettuja palveluita ja tekemistä: kahvia sekä teetä, Accenturen tarjoamia hedelmiä, Playstation 5 uusimilla peleillä, ristikoita, lehtiä sekä erilaisia lautapelejä. Kiltahuoneelta voit myös ostaa välipalaa ja -juomaa jääkaapista käteisellä tai opiskelijakorttiin yhdistetyllä tilillä. Lisäksi kiltahuoneella, tai tutummin kiltiksellä, järjestetään esimerkiksi satunnaisia leffailtoja ja esimerkiksi kisakatsomoita.

Tarvitsit sitten apua koulutehtävien kanssa, kahvia buustaamaan päivää tai haluat muuten vaan hengailla hyvässä seurassa esimerkiksi NHL:ää tai shakkia pelaten, olet aina tervetullut kiltikselle viettämään aikaa.

Kehitämme jatkuvasti kiltahuoneen palveluita, joten mikäli tulee kehitysehdotuksia tai kysyttävää, olethan yhteydessä kiltahuoneesta vastuussa olevaan teekkarivastaavaan osoitteessa teekkarivastaava@indecs.fi tai koko hallitukseen osoitteessa hallitus@indecs.fi. Tervetuloa kiltikselle!

fiSuomi