Kolmio­bileet

Tampereen suurimmat kuukausittaiset opiskelijabileet

Kolme baaria ja terassi

Opiskelijahintaiset juomat

Millaiset pirskeet?

Indecs järjestää Kolmiot yhdessä keskustakampuksen ainejärjestöjen Staabin ja Luupin kanssa Tampereen Koskikeskuksen ravintolamaailmassa. Kolmiot ovat poikkitieteelliset bileet, jotka kokoavat yhteen opiskelijoita kaikista Tampereen korkeakouluista ja myös muualta Suomesta. Kolmiot on loistava paikka tavata kavereita eri kampuksilta ja saada pieni hengähdystauko omiin opintoihin. Indecs järjestää myös usein kolmioetkoja, joten Kolmioille ei tarvitse koskaan lähteä yksin!

Miten pääsen paikalle?

Kolmioille myydään ennakkolippuja Kide.App-sovelluksessa ja vaihtelevasti ständeillä Hervannan kampuksella sekä Keskustakampuksella hintaan ~3 €. Liput tulevat myyntiin bileitä edeltävän viikon maanantaina. Myös ovelta pääsee sisään 5 €:lla. Narikkapakon ollessa voimassa lipun hintaan lisätään narikkamaksu 3 €.

Kolmioiden erikoisuus on Kolmiobussit, jolla pääsee kätevästi Hervantaan klo 2:00, 2:45 ja klo 3:30 hintaan 2 €. Bussit lähtevät Ratinan Stadionin edestä Suvantokadulta ja reittinä toimii:

Suvantokatu – Kalevantie – Messukylä – Lukonmäki – Hervanta

* kyydistä voi hypätä millä tahansa matkan varrella olevalla bussipysäkillä

Milloin seuraavaksi juhlitaan?

Kolmioiden päivämääristä, VIP-kilpailuista ja muista tärkeistä asioista pysyt parhaiten perillä seuraamalla Kolmioita Instagramissa @kolmiobileet ja Facebookissa tai vierailemalla kolmiot.fi-sivustolla.

fiSuomi